Zes voordelen van wonen en werken in Zeeland

Heeft u wel eens aan werken in Zeeland gedacht? ’t Zeeuwse heeft meer voordelen dan u misschien zou denken!

 1. Veel vacatures in de zorg
  U kunt kiezen uit de mooiste vacatures. Er is in Zeeland een divers aanbod aan zorginstellingen, ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Voor ieder wat wils! Samenwerking is in Zeeland heel belangrijk en er is daardoor veel ruimte voor netwerken en kennisuitwisseling.
 2. Meer huis voor je geld
  Werken is één ding, maar thuiskomen is ook belangrijk. U zoekt een mooi huis, met een garage, een eigen oprit, een flinke tuin, drie slaapkamers en een zolder? Dat kan! In Zeeland staan voor eerlijke prijzen de meest fraaie huizen te koop, vlakbij het water, op het platteland of in de stad.
 3. Voorzieningen en onderwijs
  De Zeeuwse steden bieden kwalitatief goed onderwijs, met de HZ University en Roosevelt Academy als betrokken aanjagers. Er is volop ruimte voor vernieuwing en verbinding.
 4. Altijd iets te doen
  Zeeland saai? Allesbehalve! Hier aan de kust is het Zeeuws genieten met een groot en gevarieerd aanbod aan festivals, cultuur, theater en evenementen. Ook fijnproevers worden op hun wenken bediend met een uitgebreide culinaire cultuur, verse lokale ingrediënten en vele heerlijke restaurants (ook met Michelinster!) en gezellige cafés.
 5. Vele winkelsteden op een half uurtje rijden
  De grote winkelsteden als Goes, Middelburg en Terneuzen doen niet onder voor de Randstad. Goes is dé modestad van Zuidwest Nederland; nergens in de nabije omgeving vind je zoveel merken bij elkaar. Toch naar de grote stad? Steden als Rotterdam, Breda of Antwerpen liggen op een steenworp afstand.
 6. De meeste zonuren van Nederland
  Na een dag hard werken nog even een duik in de zee nemen, gewoon omdat het kan. Of uw hoofd leegmaken tijdens een heerlijke wandeling langs de Oosterschelde, het grootste Nationale Park van Nederland. U kunt natuurlijk ook neerploffen op één van de vele zonovergoten terrassen. Maakt u zich in ieder geval niet druk om de spits, want files kent Zeeland nauwelijks!

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt? Bezoek dan onze Zeeuwse banenbalie op het ADRZ SEH-congres ‘Stormvloed’ en laat u informeren en inspireren. Nu al meer weten? Kijk dan hier voor actuele vacatures van het ADRZ of hier voor verdere vacatures. Zeeland heeft namelijk niet alleen vacatures in de zorg, maar ook op vele andere gebieden. Ook voor uw partner is er volop werk te vinden in Zeeland.

Dit bericht is opgesteld in samenwerking met de Gemeente Goes.