Stormvloed
“Veel medewerkers spoedeisende hulp emotioneel uitgeput”, “Druk acute zorg neemt toe”, “Grote zorgen om drukte op spoedeisende hulp”, “Spoedeisende hulp  ‘overspoeld’ door ouderen”; het is slechts een kleine greep uit de koppen die het afgelopen jaar het nieuws haalden. Vergrijzing, centralisatie van zorg en de toenemende emancipatie van de patiënt zorgen voor een verandering van de acute zorgketen. Tegelijkertijd leven we in een tijd van ongekende mogelijkheden, waar voortschrijdend inzicht over de acute geneeskunde en snel ontwikkelende medisch-technische innovaties het speelveld in rap tempo beïnvloeden. Hoe gaan we daarmee om? Waar moeten we op letten? Wat kunnen we aangrijpen om deze stormvloed in te dammen?

Tijdens deze 6e editie van het jaarlijkse SEH-congres van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis duiken we in de stroomversnelling van de acute zorg. Een selectie van inspirerende sprekers vanuit diverse specialismen zal u meenemen naar thema’s die voor een ware storm binnen de acute geneeskunde gaan zorgen.

Locatie
Het congres zal plaatsvinden op 19 juni 2018 in de Grote Kerk in Goes, Singelstraat 21. Deze historische locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op 10 minuten loopafstand van treinstation Goes. Parkeren is mogelijk op diverse locaties in de buurt van de Grote Kerk.

Accreditatie
Het 6e ADRZ SEH-congres is geaccrediteerd met 5 punten door ABAN, V&V en het Verpleegkundig Specialisten Register.

Bussen
We bieden gratis busvervoer aan van en naar Rotterdam Centraal Station. Bij uw inschrijving kunt u aangeven of u hier gebruik van wil maken.

Coassistenten
Voor studenten biedt de spoedeisende geneeskunde een hele interessante combinatie van diverse specialismen. Wil jij komen luisteren naar boeiende praatjes over uiteenlopende onderwerpen? We hebben 50 kaarten gereserveerd voor coassistenten en studenten, tegen een speciaal gereduceerd tarief. Op is op, dus schrijf je snel in!

Afmelden
Ingeschreven maar onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Tot twee weken vóór aanvang van het congres krijgt u het inschrijfgeld volledig teruggestort, daarna kunnen we u helaas geen restitutie meer bieden.

Social media
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het congres? Volg ons dan via social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram