Oeverloos

Dagelijks komen we een scala aan grenzen tegen binnen de geneeskunde. Persoonlijke grenzen, fysieke grenzen, grenzen binnen ons handelen op zowel medisch, technisch als financieel gebied worden dagelijks opgezocht. Van dag tot dag worden deze grenzen verlegd om de groei binnen ons vak te faciliteren.

Is dit echter wel terecht? Hoe gaan we hiermee om? Waar trekken we de streep?

Tijdens deze 7e editie van het jaarlijkse SEH-congres van het ADRZ zal een selectie van inspirerende sprekers vanuit diverse specialismen en achtergronden u leiden in een zoektocht naar diverse
grenzen. Blijven we op de rand van de afgrond staan of wagen we de sprong in het diepe? Hoe dan ook, pak uw koffers, ticket en paspoort en ga met ons mee op deze onvergetelijke reis!

Locatie
Het congres zal plaatsvinden op 23 mei 2019 in de Grote Kerk in Goes, Singelstraat 21. Deze
historische locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op 10 minuten
loopafstand van treinstation Goes. Parkeren is mogelijk op diverse locaties in de buurt van de Grote Kerk.

Accreditatie
Voor het 7e ADRZ SEH-congres is voor 6 punten geaccrediteerd voor SEH-artsenknmg, medisch specialisten, huisartsen en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

Bussen
We bieden gratis busvervoer aan van en naar Rotterdam Centraal Station. Indien u hier gebruik van wilt maken gaarne e-mailen naar seh.congres@adrz.nl.

Coassistenten
Voor studenten biedt de spoedeisende geneeskunde een hele interessante combinatie van diverse specialismen. Wil jij komen luisteren naar boeiende praatjes over uiteenlopende onderwerpen? We hebben 25 kaarten gereserveerd voor coassistenten en studenten, tegen een speciaal gereduceerd tarief. Het meenemen van een geldige studentenkaart of bewijs van inschrijving is verplicht. Op is op, dus schrijf je snel in!

Afmelden
Ingeschreven maar onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Tot twee weken vóór aanvang van het congres krijgt u het inschrijfgeld volledig teruggestort, daarna kunnen we u helaas geen restitutie meer bieden.

Social media
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het congres? Volg ons dan via social media!